PHOTO & REELS INTERNATIONAL COMPETITION

20 Nëntor - 30 Nëntor

Votoni tani për fotografinë apo videon reels që ju pëlqen më tepër!

Juria tashmë ka përzgjedhur 300 fotografitë dhe 100 video reels më të mira. Tani është momenti juaj të përzgjidhni të preferuarat tuaja nëpërmjet votimit online.

Rregullat e votimit online jane keto:

 • Platforma e Votimit: Votimi realizohet vetëm nëpërmjet faqes zyrtare në Facebook të Agjencisë Kombëtare të Turizmit, National Tourism Agency.
 • Gjetja e fituesve: Në seksionin e albumeve në këtë faqe do të gjeni dy albume të dedikuara:
 •     • Albumi i Fotove: "Wanderlust in Albania" me 300 fotografi
      • Albumi i Reels: "Wanderlust in Albania" me 100 video Reels
 • Si te votoni:
  1. Hyni në secilin album për të parë fotografitë dhe videot reels përkatëse.
  2. Zgjidhni të preferuarat tuaja, duke bërë like fotot dhe reels-at që ju pëlqejnë më tepër.
  • Ju mund të bëni like sa foto dhe reels të dëshironi
  • Periudha e Votimit: Votimi është i hapur deri me 10 Dhjetor

Data të rëndësishme

Votimi online: deri me 10 Dhjetor
Shpallja e fituesve: 12 Dhjetor, Pallati i Brigadave

Çmime për fituesit:

Juria e konkursit do të shpallë 3 kategori fituesish:

 • "Kontribues në promovimin e turizmit Shqiptar": Do të marrin këtë titull atyre që u janë përzgjedhur fotot dhe reels-at në 300 fotografitë më të mira dhe 100 reels më tërheqës. Emrat e tyre do të listohen në faqet zyrtare të Agjencisë Kombëtare të Turizmit: akt.gov.al dhe albania.al
 • Sipas 10 kategorive do të përzgjidhen 20 fotografitë më të mira (2 për secilën kategori) dhe 10 reels-at më tërheqës (1 për secilën kategori). Çdo foto dhe reels i përzgjedhur do të vlerësohet me një çmim prej 20,000 lekë. Fituesit e kesaj kategorie do te shpallen gjithashtu: “Kontribues ne Promovimin e Turizmit Shqiptar” duke u listuar keshtu ne faqet zyrtare te Agjencise Kombetare te Turizmit.
 • "Ambasador në promovimin e turizmit shqiptar": Do të marrin këtë titull 4 fitues të cilëve u janë përzgjedhur mbi 10 fotografi të vlerësuara si më tërheqëset nga juria si dhe do të shpërblehen secili me 50,000 Lekë.

Gjithashtu një çmim prej 30,000 Lekë do t'i jepet fotografisë më të bukur dhe reels-it më tërheqës, të përzgjedhur nga votat online të publikut nëpërmjet faqes zyrtare të Facebook-ut Visit Albania
*Përdorimi i fotove dhe reels-ave të përzgjedhura, për qëllime promovuese nga Agjencia Kombëtare e Turizmit do të jetë jo ekskluziv dhe nuk ju pengon ju për t'i publikuar ato ku të dëshironi.    MËSO REZULTATET
LOG IN PËR TË MËSUAR


KATEGORIA

PEISAZHE

natyrore, malore, bregdetare.KATEGORIA

foto panoramike

qytetet e Shqipërisë, fshatrat turistike.KATEGORIA

MONUMENTE & SITE ARKEOLOGJIKE

Monumente kulturore dhe natyrore, Kala, Amfiteater, Muze dhe Site te UNESCOS.KATEGORIA

Folklor

etnografi, valle, ritual, tradite.KATEGORIA

Artizanati & ZejtariaKATEGORIA

Agroturizëm & Kulinari

ushqime tradicionale, bujtina, agroturizëmKATEGORIA

Eventet e aplikacionit TEA

festivale, festa lokale, koncerte, evente artistike, ekspozita etj.KATEGORIA

Ekoturizmi & Turizmi sportiv

flora & fauna, shtigje, parqe, hiking, zhytje, alpinizëm, kajak, parashutizëm etj.KATEGORIA

Arkitekturë

xhami, kisha, arkitekturë mesjetare dhe e re urbane.KATEGORIA

Foto-reportazh

foto lajm, që rrëfen ngjarje nga jeta.
Tourism Events of Albania